Over

Koos Mavrakis Ik ben Koos Mavrakis, partner van Kirstin en vader van twee prachtige dochters. Naast mijn fulltime baan ben ik sinds kort actief als freelance fotograaf. Met ruim 20 jaar ervaring in de fotografie en het oog voor gevoel en detail ben ik in staat om elke gebeurtenis onvergetelijk te maken.

Na jarenlang (semi-)hobbymatig gefotografeerd te hebben, ga ik mijn passie nu delen met het grote publiek. Dit is een puur ideologische insteek; ik vind dat iedereen met elk budget prachtige foto’s van zichzelf en zijn geliefden verdient. Daar draag ik graag aan bij.

Visie en werkwijze

Mijn kernkwaliteit als fotograaf is het onzichtbaar maken van mezelf. Zo ben ik in staat om foto’s te maken die écht uit het leven gegrepen zijn. 

Wat de opdracht ook is; de mens en het gevoel staan bij mij centraal. Iedereen heeft bij een bepaalde situatie een ander beeld en gevoel. U kunt mij voorbeelden laten zien van hetgeen u voor ogen heeft. Dat in combinatie met mijn stijl van fotograferen levert dat gegarandeerd schitterende foto’s op! Alles is bij mij in goed overleg mogelijk. Het aantal foto’s, nabestellen; geen probleem.

Ik werk uitsluitend met professionele Nikon-apparatuur. Ik laat niks aan de toeval over en gebruik daarom full-frame camera’s in combinatie met licht-sterke objectieven van Nikon.

Mijn specialismen

Wat de opdracht ook inhoudt: ik kan het. Maar elke fotograaf heeft natuurlijk zijn eigen interesses en specialismen.
Het beste kunt u bij mij terecht voor het fotograferen van:

  • Trouwreportages
  • Portret voor profielfoto, cv, of gewoon
  • Bedrijfsreportages
  • Zwangerschap, baby’s en kinderen
  • Evenementen of wedstrijden
  • Kortom, het leven; momenten uit het leven gegrepen